Malo je igrača ispred njega

Edin Višća među kraljevima asistencija

3

Komentari (3)

Adnanos
U najboljim je godinama. U bivšoj jugi pi tek sada mogao da ide sa 28 godina. Ali kao sto sam ranije pisao - jeli mu pametno da ide ako se plasiraju u Ligu Šampiona. Kao kralj da ode recimo u Schalke ili Watford gdje bi se borio za mjesto sa mladima pa adapcija na novi klub ligu zemlju itd. I dok sve to prodje prešao tridesetu
Alkma
Edin je ziva legenda Besaksehira
rifresh
e edine visca trebo si ti menagera promjenit preklani.a sa ovim sadasnjim menagerom vjerovatno sljedeca destinacija UAE. ne bih volio to tako al njegova je karijera.nek radi sta hoce nego onako navijacki patriotski mislim da je trebao vec igrat u ligama petice.a eto jos nije kasno .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.