Nesretni Višća hitno prebačen u bolnicu, a Andrea Pirlo sve oduševio gospodskim potezom

Bivši bh. reprezentativac se ponovo povrijedio

Nesretni Višća hitno prebačen u bolnicu, a Andrea Pirlo sve oduševio gospodskim potezom

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Edin Višća nedavno se vratio na teren nakon teške povrede ruke i večeras je igrao od prve minute u meću protiv Karagumruka, ali na startu drugog poluvremena bh. fudbaler je nažalost morao izaći s terena i čak je prebačen u bolnicu.

Višća je iznenadio sve kada je početkom ove godine odlučio da napusti Bašakšehir nakon 11 godina u tom klubu, te je potpisao ugovor s Trabzonsporom s kojim je odmah osvojio titulu prvaka Turske.

I ovu sezonu bivši bh. reprezentativac je otvorio zaista odlično, ali je već na startu sezone zadobio prelom ruke zbog čega je morao na operaciju i tri mjeseca bio je van terena.

Višća se na teren vratio konačno prošlog vikenda u derbiju protiv Fenerbahčea, a i večeras je protiv Karagumruka zaigrao od prve minute.

Međutim, iz Turske nam ponovo stižu loše vijesti jer je Višća morao na startu drugog poluvremena izaći na teren nakon što je doživio neugodnu povredu lijevog ramena i nažalost prve informacije nisu baš sjajne.

Višća je nakon duela s jednim od igrača domaćeg tima nezgodno pao na lijevo rame i odmah se požalio na povredu i poručio da ne može nastaviti utakmicu.

Oglasi

Pokazao je da je osjetio da je nešto puklo, a trener Trabzona ga je odmah izveo s terena. Prilikom izlaska saigrači su mu pružili podršku jer znaju koliko se Višća radovao povratku na teren, a već u drugom nastupu ponovo se povrijedio.

Također, sve je oduševio i trener protivničkog tima Andrea Pirlo koji je također prišao Višći kako bi mu pružio podršku.

Prve informacije iz Turske govore da se radi o ozbiljnijoj povredi ramena i da će Višća prema svemu sudeći ponovo van terena biti nekoliko mjeseci.

Višća je odmah nakon izlaska s terena kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu gdje će uraditi dodatne preglede kako bi se utvrdila težina povrede, a očekuje se da se oglase i iz kluba s više informacija.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nažalost, čini se da bh. reprezentativca ponovo čega duga pauza i nadati se da ovaj put neće baš tri mjeseca izbivati s terena.

Top Komentari

malezija
Brz oporavak Edine, a onda povratak u reprezentaciju. Možeš ti još igrati na visokom nivou bar 3-4 godine,
6 0
Mowzilla
Ne daj se Edo, taman je postojala mala nada da nam se vratis u repku...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije