Najveći u historiji kluba: Pokrenuta peticija, Višća dobija statuu ispred stadiona

Navijači su ozbiljni

Najveći u historiji kluba: Pokrenuta peticija, Višća dobija statuu ispred stadiona

Admin Čaušević

Nakon što se oproste od fudbala praksa klubova je da igračima dodijele zvijezdicu ispred stadiona, međutim neki dobiju i više od toga. 

Za Edina Višću se može reći da je najveći igrač u historiji Bašakšehira, a devet godina briljantnih igara u ovom klubu krunisao je osvajanjem titule prvaka prije nekoliko mjeseci.

Navijači ovog kluba kojih je sve više u Istanbulu su pokrenuli i peticiju da se Višći napravi statua ispred stadiona stadiona Fatih Terim.

U javnosti je već procurila i fotografija kako bi statua mogla izgledati, a navijači se opravadno mogu nadati ispunjenju svojih želja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Ako Višća nastavi ovako, napravit ćemo mu kip ispred stadiona", prije nekoliko mjeseci je izjavio klupski predsjednik Goksel Gumusdag.

Standardni bh. reprezentativac je član Bašakšehira od 2011. godine. Do sada je odigrao preko 350 utakmica, a ima učinak od po 104 gola i asistencije.

Top Komentari

manijacci8787
Dzeko igra tenis?
2 21
Armin29
Najveći je na nebu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti