Komšije ponovo o Višći: Stigao je na probu i nisu ga htjeli zadržati!

Sada pruža sjajne partije u Turskoj

Komšije ponovo o Višći: Stigao je na probu i nisu ga htjeli zadržati!

S. Mlaćo

Golom i asistencijom bh. reprezentativac Edin Višća srušio je sa svojim Basaksehirom veliki Manchester United.

Bilo je 2:1.

Višća je ponovo dominirao, a zanimljivo da se njemu piše i u komšiluku. Svojevremeno je Višća bio na probi u Hajduku, no nije ostao. Struka Hajduka procijenila je da im nije potreban, a sada se to pokazalo kao velika greška.

Ističu to i hrvatski mediji.

“Zanimljivo, Višća je dvije godine prije dolaska u taj turski klub, 2009., bio na probi u splitskom Hajduku. Trener Bijelih tada je bio Ante Miše, a 19-godišnji Višća je stigao kao igrač koji može pokriti pozicije u obrani.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Odigrao je za Hajduk jednu prijateljsku utakmicu, protiv Dugopolja, no u klubu ga nisu odlučili zadržati i nedugo kasnije završio je u poznatom BiH prvoligašu Željezničaru u kojemu se zadržao do 2011. kada je preselio u Tursku“, piše net.hr.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Tako je i Dzeko bio kloc u zelji pa sada jedva cekaju da se proda da im kane koji dinar.
11 3
Miky007
I mi imamo jednog Antu Mišeta, a ime mu je Husref Musemic, i on ima njuh za talenat ko ravaku njuh za onu stvar. E hajte sada Musemicevi puleni, opletite ;)
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi