Edin Višća tražio da ide, ali je dobio odgovor kakav nije želio čuti
Fantastična sezona je iza Edina Višće koji svim silama ovog ljeta želli promijeniti klub (Foto: T. Hebib)

Edin Višća tražio da ide, ali je dobio odgovor kakav nije želio čuti

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća (29) zatražio je odlazak iz redova Bašakšehira.

Bh. fudbaler je već osam godina član ovog istanbulskog tima. Očigledno se malo i zasitio svega i zatražio je od rukovodstva tima da ga proda ovog ljeta.

Na stolu je Višća imao ponudu Bešiktaša. Istanbulski velikan je nudio nekoliko opcija Bašakšehiru u zamjenu za Višu, ali sve su one odbijene.

Čak je i bh. fudbaler pokušao urgirati kod predsjednika kluba Goksela Gumušdaga. Tražio je da ide u Bešiktaš, ali dobio je negativan odgovor.

Za sada u istanbulskom klubu ne žele ni čuti o odlasku svog najboljeg irača. Ipak, sve zavisi od ponuda koje će stići na adresu tima i sasvim sigurno da treba sečekati kraj prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Višća je ogromna želja trenera Bešiktaša Abdullaha Avcija koji ga je vodio i u Bašakšehiru i vidjet ćemo hoće li mu se želja na kraju i ispuniti.

Bh. fudbaler je protekle sezone odigrao 38 utakmica i imao je učinak od 14 golova i 14 asistencija. To mu je na kraju donijelo i titulu najboljeg igrača lige.

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Šteta što ima već 29 godina..
5 0
karlhajncbrazzzo
Čuj tražio? Do kada mu važi ugovor u klubu?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi