Edin Višća upravi Bašakšehira poručio: Pomozite mi oko transfera, želim obući taj dres

Spreman za novi korak u karijeri

Edin Višća upravi Bašakšehira poručio: Pomozite mi oko transfera, želim obući taj dres

E. Škorić

Bh. reprezentativac Edin Višća bori se s Bašakšehirom za titulu i čini se da bi želio na veliki način da okonča jednu veliku epizodu u ovom klubu.

Višća je od 2011. godine u Bašakšehiru i vremenom je postao kapiten i istinska legenda istanbulskog tima, ali očigledno se zasitio i želi napraviti korak više u karijeri. A to bi mogao biti transfer u Fenerbahče, koji ga odavno prati, a i sam bh. reprezentativac ima želju da tamo zaigra.

Prema pisanju turskih medija, Višća je zamolio Bašakšehir da mu pomogne na kraju sezone u realizaciji transfera u redove drugog istanbulskog kluba.

"Očekujem vašu pomoć u slučaju ponude iz Fenerbahčea prije naredne sezone. Želim nositi taj dres. Bašakšehir ima posebno mjesto u mom srcu, ovdje sam imao značajan uspjeh i sada želim početi novu avanturu i mislim da ćete me shvatiti", navodno ru riječi kojima je Zmaj zatražio podršku od Bašakšehira.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

On je odigrao 339 zvaničnih utakmica za Bašakšehir i postigao je 95 golova uz čak 97 asistencija.

Top Komentari

tuanzebe
Legenda kluba?
1 2
Adnanos
Neznam koliko mu je to pametno. Fener sigurno neigra u evropi sljedece godine a ako BB bude sampion igrace grupnu fazu Lige Sampiona.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi