17

Komentari (17)

King_Kenny
...i onda mi dodje navijac NK SeljA i kaze NK SeljA ga je stvorio i napravio od njega igraca...a da ne bi Pliseka lik bi sad radio kao konobar u nekoj kafani u Buca Potoku.
DjevicaMarija
Svi smo u Bosni ponosni što imamo Džeku. Biće opet velikih igrača. Samo polako
vence
Svaka mu cast i pd srca hvala za šromociju Jedine. A da necw biti boljeg, to niko ne zna..isto kao sto se nije znalo ni da ce on postati to sto je postao
MaDaj
Svaka čast na dobrom članku. Sve super osim nepotrebnih informacija kao sto su datumi rodjenja … ili pak ako će te stavljati te nepotrebne informacije bar neka budu tacne … “ali napadač rođen 1984. zna da mora još puno raditi i čekati pravi trenutak” covijek je rodjen 86’te
Malmi_Suomi
Redakcijo.... svaka čast na ovom članku, beskrajno sam Vam zahvalan.( imam svoje privatne razloge) Hajde sada da čujem JA šta ćete pisati i kakve laži i gluposti izmišljati? Ovo i sa Hadžifejzovićem je extra dobra stvar. HALALIO JE *****MA . BRAVO ŠAMPIONE!!!- ( dosta od mene) Džeks puno pozdrava , znaš već od koga, skromni čovječe a koliki je humanitarac samo Bog zna.
Malmi_Suomi
*HALALIO je SUPCIMA
Malmi_Suomi
The BEST u svakom smislu te riječi , u pravu si Senade. # GRANDEDŽEKO # #9#
user1621626775
@Malmi_Suomi covjek bez mrlje ero i ti ga vjerovatno po dobrom znas i pamtis INSTITUCIJA nasa Bosanska, predsjednik premier nacelnik gradonacelnik MARSAL !!!!
Malmi_Suomi
@user1621626775 drug moj znam ga i više nego što bi trebao da znam. Kontam ja na šta ti " aludiraš". Na njegovo porijeklo Gatačko, znam ja to odlično ali bez uvrede on je rođen i odrastao u " opkoljenom Sarajevu pod granatama" i njemu je Sarajevo kao i meni.... nezamjenjiv grad na svijetu.
Lijep pozdrav za tebe
user1621626775
@Malmi_Suomi ninasta ja ne aludiram ja znam Edina ko Edina ne znam nista o njegovom porijeklu niti me zanima znam samo da je momcina i to je to i nije da ga znam samo sa ekrana ne kazem da se druzimo al znamo se to je to.
Malmi_Suomi
@user1621626775 buraz moj što se mene tiče znaj ga i jedi burek sa njim što se mene tiče. Ja sve što sam ti napisao ja stojim iza svake riječi. A ti ne " aludiraš" ništa pa nije da ga znaš samo sa tv-a a nije ni da se druzite, ja te ne kontam ništa. Ne moramo se mi uopšte ni kontati kad ti nisi odavde. Hajde sada lijep i srdačan pozdrav od mene i čujemo se. Imamo nešto zajedničko a to je ponos Bosne i Hercegovine Edina Džeku sarajliju.
Harunvelez
Jedan od najvecih ikad sigurno. Nikad niko ko Dzekson.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.