Djevojčica plakala i molila Cavanija da ostane, pa mu dala poklon koji ga je oduševio

Urugvajac u centru pažnje

Djevojčica plakala i molila Cavanija da ostane, pa mu dala poklon koji ga je oduševio

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani na kraju ove sezone će sigurno napustiti Manchester United.

Cavani je prije skoro dvije godine došao u United kao slobodan igrač iz PSG-a, ali na Old Traffordu nije baš imao minutažu koju je očekivao.

Iako je prošle godine imao dosta dobru sezonu u ovoj ga skoro nije bilo nigdje. Cavani je već odlučio da napusti Manchester United jer će mu na kraju sezone isteći ugovor s ovim klubom.

Sinoć se oprostio od Old Trafforda jer je United odigrao posljednji meč u ovoj sezoni na domaćem terenu.

Cavani je u centru pažnje bio i nakon utakmice jer je jedna djevojčica imala priliku da ga upozna i ostvari svoj san. Cavani joj je najdraži igrač i nije mogla sakriti suze kada ju je Urugvajac zagrlio.

Iskusni napadač joj je dao autogram, a ona je i za njega imala poklon jer mu je dala traku za kosu koju inače Cavani redovno nosi na utakmicama. Cavani se iznenadio zbog poklona i odmah ga je isprobao što je ovu djevojčicu još više oduševilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ona je molila Cavanija da ne ide iz Manchester Uniteda i da ostane još jednu sezonu, ali on to nije komentarisao.

[instagram]https://twitter.com/utdreport/status/1521442506407305217[/instagram]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi