Ono što je Matić doživio sinoć na Old Traffordu pamtit će do kraja života

Oprostio se od navijača Manchester Uniteda

Ono što je Matić doživio sinoć na Old Traffordu pamtit će do kraja života

Endin Čaušević

Manchester United sinoć je na Old Traffordu pobijedio Brentford sa 3:0, a svoj vjerovatno posljednji meč na ovom stadionu za Crvene đavole odigrao je Nemanja Matić.

United je došao do nova tri boda i uspio je još uvijek koliko-toliko ostati u borbi za Ligu prvaka. Do kraja sezone ostale su im još samo dvije utakmice, a oba meča će United odigrati u gostima.

To znači da je Manchester United sinoć odigrao posljednju utakmicu pred svojim navijačima u ovoj sezoni, a za neke igrače je to bio zadnji nastup na Teatru snova u dresu ovog kluba.

To se odnosi na srbijanskog veznjaka Nemanju Matića koji će gotovo sigurno na kraju ove sezone napustiti engleski klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Matić ima ugovor do kraja sezone i nije postigao dogovor oko nastavka saradnje. Srbijanski veznjak je s terena izašao u 71. minuti kada je umjesto njega ušao Fred, a dok je izlazio dobio je velike ovacije navijača na Old Traffordu.

Cristiano Ronaldo je prišao Matiću da ga pozdravi što su uradili još neki od igrača Uniteda što je dovoljan znak da iskusni veznjak ovog ljeta odlazi s Old Trafforda. Ipak, ovacije koje je sinoć dobio sigurno će pamtiti do kraja života.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
ništa posebno, ovako dobije svaki igrač koji izlazi...doduše ne rukuju se svi sa ekonomima,doktorima,portirima itd .. tako da ja ovdje ne vidim ništa posebno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi