Cavani nije očekivao da će ga 'uloviti' na aerodromu: Čuveni napadač tvrdi da ne zna ništa
Foto - Screenshot

Slobodan je igrač

Cavani nije očekivao da će ga 'uloviti' na aerodromu: Čuveni napadač tvrdi da ne zna ništa

Midhat Šljivak

Legendarni urugvajski napadač Edinson Cavani (35) još uvijek je bez kluba nakon što je na kraju prošle sezone okončao saradnju s Manchester Unitedom.

Ovaj 35-godišnji napadač povezuje se s brojim klubovima, ali on tvrdi da još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Njega su španski novinari 'ulovili' na aerodromu u Madridu. To je pojačalo špekulacije da bi mogao potpisati za Villarreal ili Valenciju, ali se iskusni napadač branio kako ne zna još ništa.

"Trenutno još uvijek ne znam gdje ću igrati. U fudbalu uvijek želiš igrati tamo gdje te žele i gdje ti vjeruju", rekao je Cavani.

Pored gradskih rivala Villarreala i Valencije interes za Cavanija pokazuje i francuska Nica i ostaje nam da vidimo gdje će ovaj sjajni napadač nastaviti karijeru.

Oglasi

Cavani iza sebe ima zaista bogatu karijeru u kojoj je pored Manchester Uniteda igrao još za PSG, Napoli, Palermo i Danubio.

Gdje god da nastavi karijeru sigurno će biti veliko pojačanje. Iako mu je 35 godina El Matador je još uvijek istinski velemajstor i može mnogo toga donijeti.

Pokazao je to u dresu Manchester Uniteda. U svom sivilu Crvenih đavola bio je jedna od svijetlih tačaka i njegova borbenost je kupila navijače ovog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najbolje dane karijere Cavani je imao u PSG-u gdje je postigao 200 golova u 301 odigranoj utakmici, dok u dresu Napolija ima učinak od 104 gola u 138 nastupa.

Za reprezentaciju Urugvaja Cavani je odigrao 133 utakmice i postigao je 58 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi