Cavani izludio Emeryja i rezervne igrače Villarreala bezobraznim potezom na zagrijavanju

Poremetio im planove

Cavani izludio Emeryja i rezervne igrače Villarreala bezobraznim potezom na zagrijavanju

E. Čaušević

Manchester United je u srijedu na svom terenu pobijedio Villarreal sa 2:1.

Španski klub je početkom drugog poluvremena poveo sa 1:0 golom Alcacera, ali je Manchester United do kraja utakmice uspio da dođe do preokreta.

Crveni đavoli su izjednačili u 60. minuti golom Tellesa, a pobjedu im je donio Cristiano Ronaldo pogotkom u 95. minuti utakmice.

No, nakon meča u centru pažnje našao se urugvajski napadač Edinson Cavani koji je odigrao 20-tak minuta u ovoj utakmici.

Naime, Cavani je uspio da "izludi" Unaija Emeryja i rezervne igrače španskog kluba i to prije nego što je uopšte ušao na teren.

Emery je dao instrukcije svojim rezervnim igračima kako trebaju da se zagrijavaju i budu što bolje spremni pred ulazak na teren, ali mu je planove poremetio Cavani.

Kada je Cavani otišao da se zagrijava namjerno je stao između igrača Villarreala kako se oni ne bi mogli zagrijavati kako je planirano što je naljutilo Emeryja i njegove pomoćnike.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz Villarreala su poručili da Cavani nije pokazao poštovanje prema njima, te da se takve stvari ne rade.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi