Edinson Cavani ponuđen Inter?

Potencijalno "besplatno" pojačanje za Nerazzurre

Edinson Cavani ponuđen Inter?

Odavno se vjeruje da se bliži kraj uspješne avanture Edinsona Cavanija u PSG-u.

Špekuliše se već neko vrijeme gdje bi iskusni Urugvajac mogao nastaviti karijeru, a sada Gazzetta dello Sport piše da bi to mogao inter.

Navodno je Cavani, od strane njegovih predstavnika, ponuđen Interu.

Ideja o Cavanijevom dolasku bi se itekako mogla svidjeti Interu s obzirom da Urugvajac po okončanju sezone postaje slobodan igrač. Tako Nerazzuri imaju priliku bez naknade dobiti još jednog kvalitetnog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Urugvajac bi mogao zauzeti Sanchezovo mjesto u rosteru Intera s obzirom da je poprilično sigurno da se Čileanac nakon sezone obilježene povredama vraća u United jer Nerazzurri ne namjeravaju otkupljivati njegov ugovor.

Također, špekulacije o Cavanijevom mogućem transferu u Inter stižu nakon informacija s Otoka da bi Chelsea mogao produžiti saradnju sa Giroudom - koji je bio jedna od želja trenera Intera Contea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi