Mulalić nije mogao do čuda: Moji momci nemaju čega da se stide

Budućnost osvojila duplu krunu

Mulalić nije mogao do čuda: Moji momci nemaju čega da se stide

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Edis Mulalić nije mogao do trofeja u finalu Kupa Crne Gore.

Njegov Dečić je sa 3:1 poražen od favorizovane Budućnosti koja je tako došla do duple krune.

Mulalić ipak nije bio razočaran, čak naprotiv. Njegov tim napravio je historijski uspjeh.

"Intenzivna utakmica, a nismo je otvorili kako treba. Prvi napad - odmah gol. Budućnost je pokazala da je dominantna, kad te pobijedi bolji moraš samo da čestitaš. Moji momci nemaju čega da se stide, uradili su velike stvari ove sezone, pravi podvig. Mi smo imali hrabru sezonu, došli smo do finala, izborili Evropu", kazao Mulalić.

Trener Budućnosti Mladen Milinković čestitao je svojim nogometašima.

"Nijednog momenta nisam sumnjao u moj tim, znao sam da ako damo maksimum... Bila je dinamična utakmica, sa mnogo borbe i tempa, čestitke mojim igračima. Drago mi je što smo igrali sa navijačima poslije dugo vremena", rekao je Milinković.

Top Komentari

Mowzilla
Sablja, trebas nam ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi