Mulalić: Igrači nemaju čega da se stide

Dečić nije mogao do prolaza dalje

Mulalić: Igrači nemaju čega da se stide

S. Mlaćo

Edis Mulalić nije mogao do čuda sa Dečićem.

Nakpn što je izborio plasman u Evropu, Dečić je odmjerio snage sa ekipom Drite, a prvi meč pripao je ovom timu rezultatom 2:1.

U Crnoj Gori su se nadali prolazu dalje, no na kraju je završilo 0:1 za tim sa Kosova, koji je tako slavio sa ukupnih 3:1 i prošao dalje.

“Ostaje žal, jer mislim da su ekipe ujednačenog kvaliteta. Ali ovo su utakmice u kojima sitnice odlučuju. Vidjeli ste i sami, mi smo propustili priliku da damo gol, a onda su oni to učinili iz prekida, što nismo smjeli da dopustimo”, rekao je Mulalić i dodao:

“Igrači nemaju čega da se stide, odigrali su dobru utakmicu, pogotovo drugo poluvrije. Prije nekog vremena klub se borio da ne ispadne u drugu ligu, a sada smo se borili za prolaz u neko evropsko takmičenje. Još uvijek nije sve optimalno, ali ova ekipa će rasti”.

Dečić se sada okrećem domaćem prvenstvu, a rival će mu u prvom kolu biti ekipa Zete. Susret se igra 24. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi