Trener Željezničara "raspametio" mnoge

Mulalićeva surova iskrenost i kritika u pravo vrijeme

8

Komentari (8)

zgembo.popuslic
U gostima su vecinom grbavi tereni gdje njihova tehnika i brzina tesko dolazi do izrazaja, na Grbavici je tepih i uz brzinu moze sebi gurati lotpu u for. I posto su mladi igraci, na Grbavici ih dosta nosi publika i navijanje
Adohordas
Cestirke Zelji od hordasa,covjek od nicega pravi nesto vadi Zelju sto veli Edis sta bi bilo da covjek moze i ima para da dovede nekog po svojoj zelji..
mitoza
Idemo dalje. Sto manje priče a više truda i rada iuspjeh je zagarantovan.
hzsg
Cuj autor teksta pomenutog trenera naziva STRUCNJAKOM, pa ljudi znam li ja citati...? Autore vjeruj da nebi pogrjesio da si ga jednostavno nazvao MAJMUN.
user1574859714
Mozda da autor u komentaru tebe nazove takvim imenom orangutane.
user1574859714
Ali ipak razumijem tvoju frustraciju,negativu jer vas taj trener redovno nabija. Zato se okreni i gledaj svoje ublehase od trenera,igraca i vlasnika.
Slana_carsija
Ne ulazim u stručnost, ali zna podignuti ekipu. Ima neku energiju, koju nema gotovo ni jedan trener u ovoj ligi
19211921
Stoji, ipak mislim da su za nase prilike veliki talenti i da ne bi bilo lose pratiti ih i u smislu bh državljanstva ako su ovdje već dovoljno vremena. Kontinuitet ce doco, djeca su...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.