Edis Mulalić izgubio derbi, koštala ga dva gola u prvih sedam minuta

Titograd poražen od Budućnosti

Edis Mulalić izgubio derbi, koštala ga dva gola u prvih sedam minuta

Edmir Škorić

U 21. kolu crnogorske Prve lige Titograd je ugostio Budućnost, a Podgoričani su u derbiju slavili s 2.1.

Titograd je klub na čijoj klupi sjedi bivši trener Željezničara Edis Mulalić, a koji je očajno otvorio meč i već nakon sedam minuta bilo je 0:2.

Prvo je u trećoj minuti Mirković postigao gol za 1:0 vodstvo Budućnosti, da bi potom četiri minute kasnije Mijić pogodio za 2:0, što je bio i rezultat prvog dijela.

U 47. minuti domaćin autogolom Damjanovića uspije da smanji na 2:1, ali do kraja se rezultat nije mijenjao i Mulalićev tim je ostao bez bodova.

Budućnost je prestigla današnjeg rivala i sada je druga sa 35 bodova, koliko ima i trećeplasirani Mulalićev tim. Na vrhu tabele je Sutjeska sa 42 boda.

Mulalić je krajem prošlog mjeseca preuzeo crnogorski klub, a u debiju je ostvario pobjedu savladavši Danilovgradu sa 3:2 nakon preokreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi