Mulalić slavio u debiju na klupi Titograda

Evropa realan cilj

Mulalić slavio u debiju na klupi Titograda

Nekadašnji fudbaler i trener Željezničara Edis Mulalić na sjajan način je započeo epizodu u Titogradu.

Ovaj crnogorski klub Mulalić je preuzeo krajem prošlog mjeseca naslijedivši Igora Pamića, a u svom debiju ostvario je pobjedu savladavši u Danilovgradu domaću Iskru sa 3:2, i to nakon preokreta.

Iskra je povela na startu utakmice, već u desetoj minuti, ali do odlaska na odmor Titograd je golovima Sekulića i Raičevića uspio preokrenuti rezultat. U drugom dijelu su viđena su još dva pogotka, po jedan na obje strane, pa je tako Titograd na kraju slavio i upisao važna tri boda.

"Ono što tražim od mojih igrača na svakom treningu i utakmici jeste da radimo pošteno i vrijedno, da uvijek dajemo sve. Taj pristup će nam pomoći da ostvarimo rezultate", poručio je Mulalić.

Titograd je u drugi dio šampionata ušao s ambicijama da se kvalifikuje za Evropu, ali i da pokvari planove prvoplasiranoj Sutjesci koja trenutno ima četiri boda više.

Top Komentari

Benjamingst
Muki 1997 dao si gol sa pola centra na utakmici u Hammu... igracina si bio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi