Mulalić: Ko misli da ćemo se nekome skloniti, taj se dobro za*ebao

Pošteno do kraja

Mulalić: Ko misli da ćemo se nekome skloniti, taj se dobro za*ebao

Trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić imao je vrlo zanimljiv nastup na press konferenciji nakon utakmice protiv GOŠK-a u 3. kolu Lige za opstanak.

GOŠK je slavio sa 1:0, a Mulalić se nakon utakmice osvrnuo na špekulacije da će njegov tim do kraja sezone taktizirati i "birati" protiv koje ekipe će igrati na maksimumu, a protiv koje ne.

Mladost ima 35 bodova i ubjedljivo je najbolja ekipa u Ligi za opstanak, ali Mulalić ističe da to nema nikakve veze i da će njegov tim igrati maksimalno pošteno do kraja.

"Moja ekipa se nikome neće ni skloniti, ni pokoriti. Ako neko to misli, dobro se za*ebao. Ja ne mogu uticati na neke druge stvari sa strane, ali moji momci se do kraja prvenstva neće nikome skloniti. Sve možeš oprati, samo crn obraz nikada", poručio je Edis Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

criticos
Treneri bi trebali biti za primjera mladim, osobe koje će imati pedagošku crtu. Temelj za dobrog trenera je kultura dijaloga, ponašanje, stav, autoritet i edukativni dio koji se prenosi na mlade. Šta ova spodoba ima, osim što javno psuje i ponaša se kao na pijaci? Za mene je to neprihvatljivo, fuj!
19 5
korisnicko ime
Ko o cemu kurva o postenju. Naucio zanat kod poznate lopovske familije osim i prodao utakmicu, pa sad ima potrebu laprdati o obrazu.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi