6

Komentari (6)

Nek_komsiji_crkne_krava
Bez obzira sto mu je govorna kultura na poprilicno niskom nivou i sto nije nadaren da daje intervjue, treba mu odati priznanje na svemu sto je uradio sa skromnim igrackim kadrom kada je preuzeo Zelju. Poslije odlaska nekolicine standardnih igraca i teske finansijske situacije, mislio sam da ce se Zeljo boriti za opstanak ali eto ipak je napravio vise nego dobar rezultat.
Adohordas
Pametnjakovicu jel tebi govorna mana na visokom nivou?kako ne mogu ove pametnjakovice,jel on vrijedja mozda nekad?lik je normalan nije ufuran nije umisljen kaze sta mu je na dusi i to je to a ne mulja kao neki prave se profesionalci a kurccine,sretno Edise od hordasa
Nek_komsiji_crkne_krava
Govorna mana i govorna kultura su dvije razlicite stvari, pametnjakovicu. Uopste nisam petljao njegovu iskrenost i postenje, tako da nemoj da lupetas, nego procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi.
zak84
Brutalno glup….. majmune jedan
Trpim
A i tebe je dosta.
Uranija
Hahahahaha… jedva bi dočekali da takvog stručnjaka sklone 6 godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.