"Ne treba se praviti budala, najgore je kad se pravimo budale, ali nećemo više plakati"
Foto - Screenshot

Edis Mulalić nakon Igmana

"Ne treba se praviti budala, najgore je kad se pravimo budale, ali nećemo više plakati"

M. Šljivak

Željezničar je u pripremnom meču odigranom na Grbavici savladao Igman iz Konjica s 2:0.

Plavi su oba pogotka postigli u drugom poluvremenu. Za 1:0 pobrinuo se Hamza Gasal, a konačnih 2:0 postavio je Dženis Beganović.

Trener Željezničara Edis Mulalić je zadovoljan provjerom protiv Igmana i o utakmici je rekao:

"Dobra provjera. Dva različita poluvremena, dvije različite ekipe i provjera je poslužila svrsi. Još smo teški od umora i treninga. U ovoj fazi je normalno da tehnička greška dođe i da kisik ne dolazi gore od umora. Igman je jak i čvrst, poslužila nam je utakmica da vidimo šta možemo", istakao je Mulalić.

Ističe da je Željezničar u potrazi za još jednim krilnim fudbalerom.

"Pokušavamo naći još jedno rješenje na krilu. Dobar igrač nikad nije na odmet. Hvala momcima koji su bili tu. Želimo i mi iskorak napraviti na mjestima gdje nismo bili na nekom nivou u prošloj sezoni. Mislim da više niko neće otići,a kao što sam rekao, tražimo još jednog bočnog napadača za onoliko para koliko možemo ponuditi igračima", rekao je Mulalić i potom je zaključio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nećemo više plakati, radit ćemo. Najgore je kad se pravimo budale. Ne treba se budala praviti, zna se sve, nema tajni, nema ništa i idemo da radimo".

Željezničar će novu sezonu u Premijer ligi otvoriti utakmicom protiv Leotara na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647010875
ONAJ I CESANJE
15 4
Lafac
Jel moguce da 90% komentara je od strane navijača Fks hahaha kakva bolest ili droga je u opticaju je kod pitara ako neko zna nek javi hahha
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi