"Čuo sam da je tri metra ofsajd, ne daje se čist crveni i ko je na kraju glup, trener i igrači?"

Edis Mulalić nakon Slobode

"Čuo sam da je tri metra ofsajd, ne daje se čist crveni i ko je na kraju glup, trener i igrači?"

M. Šljivak

Duel starih rivala Slobode i Željezničara, odigran u Banovićima, okončan je bez pobjednika rezultatom 1:1.

Željezničar je imao prednost od 53. minute pogotkom Armina Hodžića, a zatim Sloboda u 69. minuti preko Kemala Osmankovića dolazi do izjednačenja rezultata na 1:1 i to je na kraju bio konačan rezultat susreta.

Na kraju meča Edis Mulalić je bio poprilično ljut na sve što se događalo na terenu.

"Teški uslovi, ali hajde nije opravdanje. Teško je lopta išla u prvo poluvrijeme, čekala se greška. Možda smo par procenata bili bliži pobjedi, imali smo neke kontre, polukontre. Znali smo da nam samo mogu dati gol iz prekida".

Mulalić je 'čuo' da je bio veliki ofsajd kod gola Slobode. Spomenuo je i crveni karton kojeg je trebao dobiti igrač domaćeg tima Jasmin Osmić.

"Čuo sam da je tri metra ofsajd, ne znam dok ne vidim. Imamo tu situaciju u kojoj se ne da crveni karton, a trebao je. Ovo se opet kraju provlači, ne znam ko je tu na kraju glupan, treneri i igrači".

Imao je Mulalić sukobe i s navijačima Slobode u ovom meču. Nije želio o tome previše govoriti.

"Šta hoćeš sad da ljude napadam? Valjda su tu došli da psuju i vrijeđaju. Ne znam, valjda je to takva kultura", istakao je Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Trener Slobode Adnan Jahić je nakon meča rekao:

"Možda je najrealniji ishod. Željo je dobar, kvalitetan. Nemam ništa da kažem osim da se idemo što prije oporaviti jer nas u srijedu čeka Velež. Pohvalio bih ponovo momke koji su ponovo dali sve od sebe", rekao je Jahić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
HAHAHAAHAHA Narkoman cuo?? Zaboravio da je bio na utakmici hahaha. BIO SAM NA STADIONU I SVI SMO CULI KADA MULALIC PSUJE SUDIJI MAJKU I GOVORI ZABORAVILI STE NA DOGOVOR!!! KAZE MU: BODOVI MORAJU NA GRBAVICU, DRZITE SE DOGOVORA!!! Treba ga zatvoriti. fuj fuj fujj
15 14
Samosloboda.forzajuve
Evo da ti kazem da je i vas gol iz ofsajda medjede jedan... a inace mi kad igramo na Grbavici, navijaci nam podijele ruze prije utakmice i pjevaju uspavanke..niko ne psuje i glas ne podigne.
10 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi