Nekada velika nada bh. nogometa

Edis Smajić potpisao za Cibaliju

7

Komentari (7)

Manager
od ovog babo ili amidža (tako nešto, znaju Tuzlaci) ima para pa mali im reko ja ću kad narastem biti fudbaler... i oni se evo trude, plaćenim člancima da bar na ss.ba on bude igrač..
Elber7
Nikad nije bio ni N od nade a pogotovo velika nada ?
Adohordas
Mowzilla
Sta se desi nakon ovakvih epizoda? Armin Hodzic, Sejad Hajrovic i ovaj Smajic, svi oni su nekad dozivjeli iskusenje zvano engleska premijer liga. Zasto takvi momci ne istraju u svojim talentima? Sta se desi kad iskuse takvu "slavu"? Da li im ista udari u glavu? Pa bolan, Dzeko je imao daleko trnovit put do Engleske i vidi ga sad! Haman je vazda bilo tako da prvo moras biti siromasan kako bi postao neko i nesto...
zgembo.popuslic
Svi ti igraci sto si ih nabrojo bili su samo jedni od stotinjak igraca u tim klubovima u svojoj kategoriji a samo rijetki uspiju postat vrhunski. Zato veliki klubovi i dovode toliki broj igraca u mladjim kategorijama pa se nadaju da ce od svih njih bar dvojica ili trojica zaigrati za prvi tim
Thierry.Henry
Ma kakva dvojica trojica...Bas tako . 1 od 100 zaigra..Ali to je tako...nedovoljno rada truda ..Mi smo takav mentalitet...Ode neko na probu negdje ..Nor Fulham ,Arsenal Liverpool, vec se ponasa kao da je zvijezda a i nasi ga predstave kao nedodirljivog..i onda se desavaju takve stvari..Necemo Mi slicno dzeki vidjeti za dugo..nema ga Ni U najavi..
Manager
od ovog ba babo ili amidža (tako nešto, znaju Tuzlaci) ima para pa mali im reko ja ću kad narastem biti fudbaler... i oni se evo trude, plaćenim člancima da bar na ss.ba on bude igrač..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.