12

Komentari (12)

Mackintosh
Smaja kloc, pozna namah raja.
Probisvjet
Cuj Smaje o profi dugu. A dajdza mu predsjednik Slobode namjestio ugovor. To svaki advokat dobar bi pobio. Sada te daidza nece ni u svoj klub jbt. Zbog tebe u Slobodu nije dovodjen napadac samo da bi ti imao mjesto.
Ima li igdje novinski članak ili izjava bilo koga iz FC Fulham za ovog igrača? Tvoj nivo je prva liga Federacije a nećeš igrati ni u Sim Bau ako hoće ozbiljnu kandidaturu za Premijer ligu BiH. Živi bili pa vidjeli.
user1585252255
Igrac koji je za Slobodu odigrao 100 utakmica i dao 2 gola.. cak od ta dva gola, za jedan ne zna se da li je dao on ili je bio autogol.
DonKihot
Lopta od njeg bila 30 cm , samo se počeo radovat i pripisali mu go
Belmin075
Uz dužno poštovanje ali najgori igrač koji igrao u Slobodi u zadnjih 20 godina,čak je gori i od Tandira
realista1982
Mnogo su bolji igraci ostali bez mjesta u timu, u kojem je imao najvecu platu(koju nijednom nije zaradio) zahvaljujuci tome sto mu je dajdza bio predsjednik kluba! To je I publika prepoznala pa mu zvizdala...
Tuzla_1987
Smaja care uz duzno postovanje dugovima ali ti se na terenu nisi pokazao u Slobodi ni dio ovog sto govoris u clanku.Ovacije publike na tvoju igru govore vise od hiljadu rijeci.Kada je Sloboda pocela sa kampanjom o clanskim kartama ti si ostavio komentar:”ko ce kupovati clansku kad je korona i kriza”.Na toj istoj objavi si ulazio u razlicite konflikte sa navijacima sto nije bilo ni malo profesionalno s tvoje strane...A sto se tice Fullhama da je ovako kako ti pricas potpisao bi tamo ili makar bi zavrsio u nekom klubu koji je jaci od Slobode a u tom periodu su skoro pa svi bili u Premier Ligi.
Brazuka
Smaja uskoro njima idu tuzbe, pa nek lazu onda kako dobro rade i čiste dugove.
user1610286185
Smaja sve najbolje, zasluzio si puno vise u Slobodi i od Slobode!
DamirT
Kako je igrao i Sloboda mu je bila premija.Realno nije opravdao ni 5% od onog koliku je platu imao.
DonKihot
Zbog njeg nisu igrali, ni Čivić M , mali Hodzić, Zukic itd jer je on morao igrat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.