Edo Vehabović na izlaznim vratima FK Velež?
Vehabović, kako stoje stvari, neće nastupati za Rođene u nastavku takmičenja u Prvoj ligi Federacije.

Gračanlija odbio produžiti ugovor s Rođenim

Edo Vehabović na izlaznim vratima FK Velež?

Edo Vehabović i FK Velež nisu potpisali ugovor o nastavku suradnje i kako stvari stoje ovaj krilni napadač više neće nastupati za mostarski tim.

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba ovaj 23-godišnjak odbio je produžiti ugovor s mostarskim klubom i po svemu sudeći neće nastupati za Rođene u nastavku takmičenja u Prvoj ligi Federacije.

Prema informacijama do kojih je SportSport.ba došao Vehabović je u novom ugovoru tražio zasebne klauzule u ugovoru da ga može raskinuti ukoliko dođe odgovarajuća ponuda koja će zadovoljiti njegove kriterije, te klauzulu po kojoj može napustiti klub uz mizernu odštetu na što uprava Veleža nije pristala. 

23-godišnji Gračanlija u Velež je došao prošle godine iz redova NK Bratstvo Gračanica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VladaFBIH
Raspada se Velez, Zeljina politika pomaganja Olimpiku ce ih unistiti. Cekaj tek sudjenje
11 5
starmac
E sjedi sad na tribine.Pa sta se umisljate vec da ste zvijezde.Puno vam igrat 2 godine a vec se vidite u ligi petice.Sjedi sad majmune jedan.Mostar u srcu Velez do groba.
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi