PSG na sjajan način završava ljetni prelazni rok
Foto - EPA

Stiže i Camavinga?

PSG na sjajan način završava ljetni prelazni rok

M. Šljivak

Ekipa PSG-a napravila je sjajne poslove ovog ljeta.

Pariški velikan je u svoje redove doveo velika imena. Novi članovi klub postali su Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianlugi Donnarumma, Achraf Hakimi i Georginio Wijanldum, no pojačanjima očigledno nije došao kraj.

Novi član PSG-a do kraja prelaznog roka mogao bi postati i mladi veznjak Rennesa Eduardo Camavinga (18).

Ovaj talentovani fudbaler želi napustiti klub. Mnogi su spremni da ga dovedu u svoje redove, a za sada je najkonkretniji PSG.

Parižani su spremni da ga odmah angažuju. Ponuda je na stolu i neće biti nikakvo iznenađenje ako talentovani veznjak pojača vezni red PSG-a.

Sa druge strane interes za ovog tinejdžera pokazuje i Real Madrid. Međutim, Kraljevi ga žele tek narednog ljeta kao slobodnog igrača i teško da će ga dočekati.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Camavinga je najmlađi fudbaler koji je zaigrao za Rennes u historiji kluba (16 godina i jedan mjesec), a dobio je priliku i u reprezentaciji Francuske.

Zabio je gol u svom drugom nastupu za nacionalni tim i postao je najmlađi fudbaler kojem je to pošlo za rukom još od Mauricea Gastigera iz 1914. godine.

Top Komentari

Realist
Vrlo realan transfer jer nisu bez veze dovodili Majera
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi