U Milanu osvanule prijeteće poruke Donnarummi: Budi oprezan dok hodaš kroz grad
Foto - Scrreenshot

Ne praštaju mu odlazak

U Milanu osvanule prijeteće poruke Donnarummi: Budi oprezan dok hodaš kroz grad

M. Šljivak

Golman PSG-a Gianluigi Donnarumma dobio je prijeteće poruke od strane navijača Milana.

Ovaj 22-godišnjak se ovog ljeta odlučio potpisati za PSG, a navijači Rossonera smatraju da je odabrao novac prije ljubavi prema Milanu.

Odlazak zbog novca mu neće nikad oprostiti, a jutros su se ispred trening-centra Milana pojavile poruke Milanovih ultrasa upućene Donnarummi.

"Donnarumma, nezahvalno kopile. Ne zaboravljamo izdajice. Budi oprezan kada budeš šetao kroz Milano", stoji između ostalog u porukama koja su ostavljene nekadašnjem golmanu kluba.

Gianluigi Donnarumma je sa 16 godina stao među stative Milana i 'jedinicu' od tog trenutka nije ispuštao.

Međutim, konstantno je njegov menadžer Mino Raiola tražio povećanje plate za svog klijenta. Dogovor nije postignut i Donnarumma se odlučio na odlazak u PSG.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To mu navijači Milana ne mogu oprostiti. Javno su ga se odrekli i on za njih više ne postoji.

Mladi golman je za Rossonere odigrao čak 251 meč.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti