Navijači Arsenala se ponadali, ali veliki san nakon ove izjave pada u vodu
Pojavile su se glasine da Arsenal želi Camavingu, no izgleda da od toga nema ništa.

Očekivalo se pojačanje, ali ništa od toga

Navijači Arsenala se ponadali, ali veliki san nakon ove izjave pada u vodu

Eldar Ganibegović

Arsenal je apsolutni hit ove sezone u Engleskoj. Topnici su prvi na tabeli, a u skladu s tim dovode i određene igrače za koje misle da im u budućnosti mogu predstavljati pojačanja.

Tako se u medijima prije nekoliko dana pojavila informacija kako je londonski tim zainteresovan da na posudbu dovede francuskog reprezentativca i veznjaka Real Madrida, Eduarda Camavingu.

"Arsenal je zainteresovan za posudbu Eduarda Camavinge u ovom prijelaznom roku.

Neizvjesno je da li će Real Madrid prihvatiti, ali igrač u posljednje vrijeme nije dobio mnogo minuta.

Declan Rice je meta broj jedan za ljetni prelazni rok", napisao je novinar na Twitteru.

Oglasi

Ipak, ispostavilo se da od toga na kraju neće biti ništa, odnosno da će Camavinga po svemu sudeći ostati član Real Madrida.

Nakon što je objavljeno da se Eduardo Camavinga traži u Arsenalu, igračev agent, Joshua Barnett, prekinuo je šutnju.

On je rekao da glasine koje se šire Engleskom nisu tačne, a Camavinga ne želi da napusti Real Madrid, pogotovo što su Madriđani zadovoljni predstavom Francuza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ništa nije istina. Naravno, svaki klub na svijetu bi ga želio, ali on je veoma zadovoljan u Real Madridu, a Real Madrid je veoma zadovoljan Camavingom", rekao je igračev agent.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi