PSG na pragu novog transfera, igrač se već oprostio od bivšeg kluba

Camavinga novi član Parižana

PSG na pragu novog transfera, igrač se već oprostio od bivšeg kluba

E. Škorić

PSG će ubrzo dobiti još jedno pojačanje.

Parižani su imali spektakularan prijelazni rok, pa su doveli Achrafa Hakimija, Gianluigija Donnarummu, Sergija Ramosa, Lionela Messija, Giorginija Wijnalduma, a platili su samo Marokanca Interu, dok su ostali došli kao slobodni igrači.

Dok se čeka debi Messija u dresu PSG-a, što će najvjerovatnije da se dogodi narednog vikenda, klub rad na dovođenju još jednog igrača. Radi se o Eduardu Camavingi, kojeg se smatra jednim od najtalentovanijih igrača na svijetu.

Camvainga je jučer odigrao posljednji meč za Rennes, te je već obavio razgovor s predstavnicima navijačke grupe tog kluba kako bi im saopštio da je odlučio da napravi korak u karijeri i da se na neki način oprosti od njih.

Njemu ugovor ističe narednog ljeta i Rennes nije imao izbora nego da ga za 30 miliona eura prepusti PSG-u.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukupno je PSG na pojačanja s Camavingom potrošio 100 miliona eura, što je zapravo ništa s obzirom kakve su sve igrače doveli. Neke pokušavaju da prodaju, te čekaju ponude, dok su neke poslali na razne posudbe.

Mladi veznajk Camavinga igrao je za reprezentaciju Francuske, postigao gol i postao najmlađi strijelac u historiji Trikolora, a ovog ljeta je bio na meti Manchester Uniteda, Real Madrida i drugih velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti