PAOK prokockao vodstvo, Cimirotu 90 minuta

Atromitos slavio u Solunu

PAOK prokockao vodstvo, Cimirotu 90 minuta

Teme:

Fudbaleri PAOK-a na domaćem terenu su poraženi od Atromitosa sa 4:3 u okviru 12. kola grčke Superlige. 

Solunski klub je dobro otvorio utakmicu i na poluvrijeme je zahvaljujući golovima Rodriguesa i Koulourisa na odmor otišao sa prednošću od 2:0, međutim nastavak utakmice je donio potpuno drugačiju sliku. 

U 56. minuti prednost PAOK-a je uspio smanjiti Le Tallec, a iako su domaći preko Mystakidisa u 69. minuti povisili na 3:1, sami finiš utakmice je donio hladan tuš za tim našeg Gojka Cimirota.

Prvo je u 74. minuti sa bijele tačke Umbides pogodio za goste, da bi Papadopulos i Tonso golovima u 86. i 90. minuti donijeli veliki preokret i četvrtu ovosezonsku pobjedu Atromitosu.

Za PAOK je cijeli susret odigrao bh. reprezentativac Gojko Cimirot.

Grčka liga, 12. kolo:

PAOK - Atromitos 3:4

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije