Eduardo Da Silva stiže na Olimpico?

Napušta Šahtar

Eduardo Da Silva stiže na Olimpico?

Hrvatski napadač brazilskog porijekla Eduardo Da Silva će na kraju sezone napustiti Šahtar.

Eduardu ugovor sa najboljim ukrajinskim klubom ističe na kraju godine, pa su ga u Šahtaru odlučili pustiti na ljeto kako bi zaradili kakav-takav novac od prodaje.

Prema pisanju inostranih medija, za Dudua se interesuje nekoliko klubova iz Italije, Španije i Engleske. Navodno je Eduardo najbliži prelasku u Watford, iako se za njega ozbiljno zanima i Lazio.

Klub sa Olimpica će u ljetnom prelaznom roku krenuti po pojačanja a u fokusu će biti napadači, pa ne bi bilo iznenađenje kada bi se bivši reprezentativac Hrvatske pridružio Senadu Luliću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cijena koju je Šahtar postavio za Eduarda je skromnih 2 miliona eura, pa je realno očekivati da se do kraja sezone u igru za ovog golgetera uključe još neki klubovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi