10

Komentari (10)

Mehaga
Nasi se igraci nafurali da su igracine,pa traze cifre neke,a da valjaju nebi igrali u bh.ligi,nego vani negdje
tcity055
Nakon pandemije nama više zarada u bh fudbalu ko ima hiljadu to je premija a i puno slobodnih igrača, klubovi se jednostavno odlučuju na mlađe i jeftinije.
Adohordas
Ima zarada druze neki igraci imaju u nasoj ligi i po 10,15 hiljada mjesecno...samo i fudbaleri su bezobrazni postali onaj kosta manev dodje u Velez i trazi 20/30 hiljada € platu pa mrs u pm da si Ramos moraju igraci biti svjesni gdje daze
tcity055
Slažem se kod nas dođu oni igrači koji ne mogu nigdje drugo. I treba generalno smanjit primanja jer nema nas nigdje ni na mapi.
JedanDevetDvaDva
Manev ocito ima neku debilnu menadzericu, u Velez je došao zadnjeg dana prelaznog roka, mogo bi se nacekati dok nadje sljedeći klub koji ce mu dat ove silne novce.
Mido
Koliko imaju Kole i Vojo?
tcity055
Vojo ima sigurno najveću plaću i on vrijedi. Kole evo dvije godine je van stroja i prema njemu je Azmir bio korektan produžio mu ugovor i liječio se i da ti budem iskren nije to više igrač razlike. Naša prva dva stopera su Moris i Kojić.
Milos1312
Hasanovic je nekako najvise igro na stoperu...
tcity055
Jeste dobar je i on al bolji u sredini.
Neprilagodjeni
Sta je rec pukla ljubav, Izasao iz azmirovog supka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.