Efendić: Moramo znati odgovoriti na sve što pripremi Željezničar

Defanzivac Tuzla Cityja pred naredni meč

Efendić: Moramo znati odgovoriti na sve što pripremi Željezničar

Fudbaleri Tuzla Cityja vrijedno se spremaju za naredni ligaški meč.

Drugi dio sezone Tuzlaci nisu baš najbolje otvorili, u dvije utakmice su osvojili jedan bod, a sada im slijedi teško gostovanje na Grbavici kod Željezničara.

Svjesni su u taboru Tuzla Cityja kakav posao ih očekuje i stoga su vrlo oprezni.

"Očekuje nas jedna izuzetno zahtjevna utakmica. Željezničar je u jako dobroj formi, što je pokazao u utakmici u Banjaluci, gdje su pobijedili Borac u Kupu. Sigurno jedna jako kvalitetna ekipa i nama neće biti nimalo lako. Moramo na svaki njihov potez i sve što budu pripremili maksimalno odgovoriti, inače ne možemo očekivati dobar rezultat”, istakao je defanzivac Tuzla Cityja Samir Efendić. 

Vjeruje da će Tuzla City zaigrati bolje nego u prethodna dva kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Mislim da se i mi možemo predstaviti u dobrom izdanju. Neki rezultati nam se nisu poklopili u nastavku. Mislim da trebamo početi postizati golove i tako ćemo ostvariti rezultat koji želimo. Utakmica sa Željezničarom će nam pokazati u kojem pravcu dalje možemo da idemo. Vjerujem da ćemo svi maksimalno pristupiti utakmici”, dodao je Efendić.

Utakmica se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 18:00 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Napred Zeljo samo jakoo
0 2
Denchi
idemo Ubiparip i Arežina po 1 obojica i recite Balji da se ne za****je!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti