Pojavio se još jedan snimak sporne situacije iz Mostara

Poništen gol Crnkića

Pojavio se još jedan snimak sporne situacije iz Mostara

E. Čaušević

Zrinjski je večeras na svom terenu pobijedio Tuzla City sa 2:1 u meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Plemići su uspjeli da dođu do plasmana u polufinale nakon pobjede koju im je u samom finišu utakmice donio Ćorluka. No, dosta prašine diglo se nakon meča zbog situacije koja se desila u finišu kod rezultata 1:1.

Naime, Nermin Crnkić je ukrao loptu Soldi na nekih 16 metara, te je postigao gol, ali je sudija Ermin Sivac svirao faul napadača Tuzla Cityja što je izazvalo veliko nezadovoljstvo u taboru gostujućeg tima.

Pojavio se još jedan snimak sporne situacije s utakmice iz Mostara, a možete procijeniti da li je sudija donio ispravnu odluku.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

glupko
Ne volim Zrinjski al' pravedna odluka sudije
10 28
Arnel925
Pa udara ga lopta direktno u ruku. Svaka budala vidi da nije regularan gol
2 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije