Efikasna Budućnost ubjedljiva protiv Sloge

Banovićani lagano do pobjede

Efikasna Budućnost ubjedljiva protiv Sloge

S. Mlaćo

U prijateljskom meču federalni drugoligaš FK Budućnost Banovići savladao je danas člana Prve lige RS Slogu Gornju Crnjelovo 4:1.

Banovićani su pružili sjajnu partiju, te tako pokazali da su glavni favorit za osvajnje titule prvaka i plasman u Prvu ligu FBiH.

Za Budućnost su pogađali B. Idrizović, Mahmutović, Čehajić i Sulejmanović. Za Slogu je jedini strijelac bio Labović.

U Slogi su nakon meča bili razočarani.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Svjesni smo da su momci umorni od žestokog rada i da su teške noge jedan od uzroka naše loše igre, ali ovakav luksuz sebi više ne smijemo dozvoliti.
Jedina dobra stvar je što je ovaj poraz došao u pripremnom periodu i nadamo se da ćemo svi zajedno izvući pouke iz današnjeg meča.

Nastavljamo raditi po ranije utvrđenom planu, svjesni da nas na proljeće očekuje velika borba za ulazak u Premijer ligu.
U utorak nas očekuje nova pripremna utakmica, kada gostujemo u Srebreniku protiv fudbalskog kluba Gradina. Dva dana nakon toga, naša ekspedicija se seli u Antaliju, gdje ćemo u fantastičnim uslovima poznatog turskog ljetovališta, odraditi završni dio priprema i odigrati utakmice protiv izuzetno snažnih protivnika", istakli su iz ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi