Sloga dovela još dvojicu igrača i kompletirala igrački kadar

Klub iz Gornjeg Crnjelova želi u Premijer ligu BiH

Sloga dovela još dvojicu igrača i kompletirala igrački kadar · Zvanično

Stručni štab Sloge iz Gornjeg Crnjelova kompletirao je igrački kadar za proljetni dio sezone u 1. ligi RS.

Sloga će na proljeće voditi veliku borbu s Borcem za viši rang, a u skladu s tim ovaj klub se tokom zime vrlo dobro pojačao. U Gornje Crnjelovo su stigli Stokić, Šišić, Mazić, Zlatković..., a saradnju su također dogovorili i Elmin Hadžikadunić i Stevan Jovanović koji su određeno vrijeme boravili na probnom radu.

Obojica su trenirala sa Slogom duži period i stručni štab je procijenio kako imaju kvalitetan potreban za borbu za Premijer ligu BiH, pa je saradnja sklopljena na obostrano zadovoljstvo.

Hadžikadunić je bivši kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je posljednji angažman imao u Čeliku, dok se Jovanović prethodno vodio kao član švicarskog Sierrea, a bio je još u škotskoj Edusport akademiji.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada su u pitanju pripremne utakmice, narednu provjeru Sloga ima u subotu protiv Budućnosti iz Banovića, a do odlaska u Antaliju protivnik izabranicima Dragana Mičića će također biti i Gradina.

Top Komentari

Metropoljac
Nedajte da Borac uđe u PL
1 0
Nany
Borac ipak ulazi u P L
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi