Egipatski fudbalski savez bez odgovora na ljutite poruke Mohameda Salaha

Zakuhalo se pred početak Mundijala

Egipatski fudbalski savez bez odgovora na ljutite poruke Mohameda Salaha

E. Čaušević

Mohamed Salah za svega nekoliko mjeseci postao je jedna od najpopularijih ličnosti u Egiptu, ali čini se da su to već neki počeli koristiti na loš način.

Salah je prethodnih dana bio veoma aktivan na drušvenim mrežama, a njegove ljutite poruke navijači Liverpoola nikako nisu mogli da shvate. Nadali su se samo da to nema nikakve veze s njihovim klubom i na svu sreću njihove želje su se ispunile.

Naime, jučer se Salah oglasio na Twitteru i poručio: "Nažalost, način na koji se ophode prema meni je veoma uvredljiv. Iskreno, nadam sam se boljem odnosu od ovog". Mnogi su na prvu pomislili da je riječ o Liverpoolu, no na kraju se ispostavilo da je ova poruka bila za čelne ljude Egipatskog fudbalskog saveza.

U posljednje vrijeme Fudbalski savez ove zemlje je koristio Salahove fotografije u mnoge promotivne svrha, a da prvo nisu uopšte ni pitali igrača Liverpoola da li imaju pravo na to. Da stvar bude gora iz Saveza su poručili da ne žele uopšte razgovarati sa Salahom kako bi našli neko rješenje za ovaj problem.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Salahov status na Twitteru digao je na noge građane Egipta koji su iskazali bijes na ove poteze njihovog Saveza. Do Svjetskog prvenstva ostalo je nešto manje od dva mjeseca, a čini se da se atmosfera u ekipi ruši na najgori način, odnosno da ljudima u Savezu nije stalo do fudbala već samo do toga da zarade što više novca.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi