Eibar nevjerovatnim preokretom pobijedio Sevillu

Gosti na poluvremenu vodili sa 2:0, pa izgubili

Eibar nevjerovatnim preokretom pobijedio Sevillu

E. Čaušević

Fudbaleri Eibara savladali su večeras Sevillu sa 3:2 nakon nevjerovatnog preokreta u meču šestog kola La Lige.

Sevilla je fantastično otvorila meč i povela već u 11. minuti kada je Ocampos savladao Dmitrovića i pogodio za 0.1. Gosti su do drugog gola došli u 33. minuti, a ovaj put strijelac je bio Torres.

Nakon prvog poluvremena činilo se da je u ovom meču sve gotovo jer je Sevilla imala vodstvo od 2:0, ali u nastavku meča Eibar je napravio nevjerovatan preokret i došao do pobjede.

Domaći su se u utakmicu vratili u 65. minuti kada je Orellana pogodio iz penala za 1:2. U 77. minuti na semaforu je bilo 2:2, a ovaj put mrežu Seville zatresao je Leon.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samo pet mnuta kasnije nastala je potpuna ludnica na tribinama. Cote je pogodio za 3:2 i nevjerovatan preokret Eibara. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat ovog meča.

Sevilla je trenutno sedma sa deset bodova, dok je Eibar na 16. poziciji sa pet bodova. Za domaći tim ovo je bila prva pobjeda u novoj sezoni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi