Eibar slavio nad Betisom
EPA

Španska liga, 13. kolo

Eibar slavio nad Betisom

Fudbaleri Eibara ostvarili su pobjedu protiv Betisa (3:1) u prvoj utakmici 13. kola španske La Lige. 

Domaćima je posao bio olakšan jer je gostujući tim od 12. minute igrao bez Piccinija koji je dobio crveni karton, a to su iskoristili na najbolji mogući način i na poluvrijeme su otišli sa sigurnom prednošću od 2:0. 

Za vodstvo Eibara u 19. minuti je pogodio Leon, da bi se četiri minute kasnije drugi put zatresla mreža Betisa nakon što je Enrich pogodio za prednost od 2:0.

Uspio je Betis šest minuta prije kraja smanjiti prednost domaćih, ali za potpuno trijumf je nedostajalo snage. Konačnih 3:1 je u zadnjoj minuti postavio Kike.

Eibar se sada nalazi na sedmom mjestu u španskom prvenstvu, dok je Betis trinaesti.

La Liga, 13. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eibar - Betis 3:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi