Eibar slavio protiv Gijona, Hajrović ne mijenja navike

17. kolo španske Primere

Eibar slavio protiv Gijona, Hajrović ne mijenja navike

Endin Čaušević

Fudbaleri Eibara savladali su Sporting Gijon (2:0) u okviru 17. kola španske Primere.

Eibar je večeras na domaćem terenu stigao do šeste prvenstvene pobjede protiv Sportinga. Domaći su do vodstva stigli na otvaranju drugog poluvremena kada je mrežu gostiju zatresao Keko.

Samo sedam minuta kasnije Eibar je udvostručio svoje vodstvo, a ovaj put strijelac je bio Baston na asistenciju Barojna. Bh. reprezentativa Izet Hajrović i ovu utakmicu je odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Eibar se sada nalazi na devetom mjestu na tabeli španske Primere sa 24 osvojena boda, dok je Sporting iz Gijona sa 16. mjestu sa 15 bodova.

Primera, 17. kolo:

Eibar - Sporting Gijon 2:0

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.