Eintracht na Twitteru ismijavao Barcelonu

Nije im to potrebno

Eintracht na Twitteru ismijavao Barcelonu

E. Škorić

Na Camp Nouu je danas Real Madrid slavio protiv Barcelone s 3:1 u prvom ovosezonskom El Clasicu.

Bio je to ujedno povod njemačkog bundesligaša Eintracht Frankfurta da objavom na Twitteru dodatno pospe sol po rani Katalonaca.

"Izgubili smo od evropskog prvaka sa manje golova razlike nego što je Barcelona izgubila", napisali su iz Eintrachta putem Twitter profila.

Podsjetimo, Eintracht je danas poražen s 5:0 od Bayerna, dok je prethodno u finalu LIge prvaka prošle sezone Barcelona od istog rivala izgubila sa 8:2.

Ipak, ubrzo su shvatili da nema smisla ni potrebe da se šale na račun Barcelone, pa su objavili drugi tweet.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Samo nas pustite da budemo optimistični. Barcelona je i dalje dobra. Zagrljaj svima", napisali su oni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
U finalu? Pa miša mu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi