Ekspedicija FK Sarajevo stigla u Poljsku

Bordo tim priželjkuje senzaciju

Ekspedicija FK Sarajevo stigla u Poljsku

Fudbaleri i stručni štab FK Sarajevo stigli su u večernjim satima u Poljsku, gdje ih očekuje revanš susret 2. pretkola Lige prvaka.

Bordo tim je u Poznan doputovao sa nadom u pozitivan rezultat i senzaciju koja bi značila plasman u naredno pretkolo. Šanse nakon domaćeg poraza (2:0) jesu minimalne, ali ipak postoje.

Nakon smještanja u Hotel, te odmora poslije dugog puta u Poljsku, fudbaleri Sarajeva će sutra odraditi i zvanični trening uoči uzvratne utakmice. Neposredno pred početak treninga, poljskim medijima obratit će se trener prvog tima Sarajeva, Dženan Uščuplić, zajedno sa prvotimcima Ivanom Tatomirovićem i Harisom Duljevićem.

Lech i Sarajevo će svoj susret odigrati u srijedu, 22. jula s početkom u 20:45. Pobjednik dvomeča će se u 3. pretkolu sastati protiv snažnog Basela.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.