Svi su pomislili na napad

Eksplozija u Torinu, Liga prvaka pala u drugi plan

E. Škorić

U Torinu večeras tuguju nakon što je Juve poražen od Real Madrida s 4:1 u finalu Lige prvaka.

Juventus je odigrao očajno u Cardiffu, pa je ostao bez naslova Lige prvaka, a u međuvremenu je nastala prava panika u Torinu nakon što je Real postigao treći pogodak.

Naime, jedna osoba je loše rukovodila vatrometom, pa je on eksplodirao na mjestu gdje su brojni navijači Juventusa pratili na velikom ekranu finalnu utakmicu.

Nastala je velika panika, ljudi su bježali na sve strane, nekolicina je i povrijeđenih, a neki mediji pišu da je možda u pitanju i nešto više od vatrometa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, mnogi su se uplašili da je riječ o novom teroru, nakon što se prije nekoliko sedmica desio napad u Manchesteru. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije