Ekstremi poručili Supiću: Na gol našeg kluba nećeš stati

Navijači Novog Pazara ne žele Supića

Ekstremi poručili Supiću: Na gol našeg kluba nećeš stati

Navijači fudbalskog kluba Novi Pazar jasno su poručili nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje, Nemanji Supiću da ga ne žele u redovima svoje ekipe.

Navijačka grupa Ekstremi, Supiću zamjeraju poruke podrške ratnom zločincu, Ratku Mladiću koje su se pojavile na njegovom Facebook profilu, a tim povodom su na zid stadiona u Novom Pazaru ispisali:

"Supiću shvati na gol našeg kluba nećeš stati."

Bivši golman Vojvodine je također u lošem odnosu sa navijačima Novog Pazara zbog pokazivanja srednjeg prsta u sezoni 2011/2012.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, poruke podrške Mladiću su se na Supićevom profilu pojavile nakon presuda hrvatskim generalima, Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

"Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci a ovi drugi nevinašca. Izdrži Ratko", stajalo je na Supićevom Facebook profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti