Javier Tebas potvrdio termin El Clasica, pa obradovao navijače Real Madrida
Prvi čovjek La Lige potvrdio termin El Clasica, a uvjeren je da Kylian Mbappe dolazi u Real Madrid.

Prvi čovjek Primere

Javier Tebas potvrdio termin El Clasica, pa obradovao navijače Real Madrida

Eldar Ganibegović

Prvi čovjek La Lige, Javier Tebas, ponovo se oglasio. Otkrio je termin El Clasica, a onda je potvrdio ono što svi očekuju, ali je time sigurno dodatno obradovao navijače Real Madrida.

Ove sezone ćemo gledati još najmanje jedan El Clasico. Igrat će se on u Primeri, a još jedan ili dva bismo eventualno mogli gledati u Ligi prvaka.

Naredni El Clasico u Primeri gledat ćemo u okviru 32. kola. Domaćin će na Santiago Bernabeu stadionu biti Real Madrid.

Javier Tebas, prvi čovjek La Lige, potvrdio je termin utakmice. Ona će se igrati 21. aprila od 21 sat.

"El Clasico će se igrati 21. aprila od 21 sat. Toga dana će svi navijači na svijetu obratiti pažnju jer će La Liga biti mnogo tijesna i puno toga se tada može odlučiti", rekao je Tebas.

Podsjetimo, Real Madrid je prvi na tabeli sa 66 bodova. Girona je druga sa 62 i utakmicom više, dok je Barcelona, također uz meč više od Reala, treća sa 61 bodom.

Oglasi

Kylian Mbappe dolazi u Real Madrid

Zatim je Javier Tebas otvoreno govorio i o Kylianu Mbappeu. On očekuje da francuska zvijezda na ljeto potpiše za Los Blancose.

Njemu, podsjetimo, ugovor ističe na kraju ove sezone i napustiti će PSG. Nije mnogo ekipa na svijetu koje si mogu priuštiti njegove usluge, a to bi na kraju trebao da bude Real Madrid.

"Praktično sam uvjeren. Moramo vidjeti kako će razvijati vijesti od januara. Već je sigurno da on neće nastaviti u PSG-u, postoji samo nekoliko momčadi u Evropi koje ga mogu dovesti", rekao je Tebas i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Englesko tržište je doživjelo usporavanje, sve ukazuje na to da španska ekipa i samo Real Madrid ima kapacitet. Gotovo bih rekao da je to sigurno. Dajem mu više od 99% šanse da će igrati za Real Madrid."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Hehe. Prvi čovjek reala. Ovako isto Vico priča o Borcu. Ista mafija, sve preslikano. Sramotno i skandalozno da prvi čovjek lige se hladno ponaša kao da obnaša istu funkciju u realu. I ponosi se time.
1 1
Klicko2
@Ramo Legenda je plod incesta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi