El Shaarawy: Odlazak Ibre i Cassana mi je pomogao

Mladi napadač Rossonera iskreno

El Shaarawy: Odlazak Ibre i Cassana mi je pomogao

A. Haznadarević

Briljantni mladi napadač Milana i vodeći strijelac Serie A Stephan El Shaarawy, priznao je da se za njega otvorilo mnogo više prostora nakon što su klub napustila dvojica velikih i afirmisanih napadača kakvi su Zlatan Ibrahimović i Antonio Cassano.

"Sa odlascima Ibrahimovića i Cassana, ostali smo bez dva odlična napadača i sada ja imam više prostora. Otvorio sam sezonu na najbolji mogući način i mnogo sam uznapredovao", istakao je El Shaarawy.

 

On je za svoju odličnu sezonu najviše zahvalan treneru Masimilianu Allegriju, koji mu je osiguravao minutažu i onda kada mu baš nije išlo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Osjećam veliku podršku s njegove strane, posebno kada sam prošle sezone upisao 28 nastupa. Ove godine osjećam čak i veću podršku, jer prva dva meča i nisu najbolje prošla, a on je i dalje birao mene, i zbog toga sam mu jako zahvalan", zaključio je prvi topnik Serie A. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije