Elazigspor poražen u Bursi, Sesar odigrao drugo poluvrijeme

Bursaspor slavio minimalnu pobjedu

Elazigspor poražen u Bursi, Sesar odigrao drugo poluvrijeme

A. Haznadarević

U slklopu 22. kola turske Super lige, ekipa Elazigspora je poražena na gostovanju kod Bursaspora s minimalnih 1:0.

 

Bila je to jedna jako tvrda utakmica, u kojoj su snage odmjerile šesta i šesnaesta ekipa Super lige. Međutim, i uprkos znatno lošije pozicije na tabeli Elazigspora, gosti su pružili i više nego solidan otpor.

 

Ipak, trenutak iz 21. minuta susreta je bio dovoljan za minimalnu pobjedu domaćih, a proslavio se Pablo Batalla, koji je nakon asistencije Pinta pospremio loptu iza leđa golmana Elazigspora.

 

Na početku drugog poluvremena priliku je dobio i bivši igrač Sarajeva i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ivan Sesar, koji je odigrao kompletno drugo poluvrijeme, u kojem je njegova momčad bila dosta konkretnija, ali ipak mreže su mirovale do kraja susreta.

 

Super liga, 22. kolo

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bursaspor - Elazigspor 1:0 (Batalla 21)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.