Elber: Nema favorita u finalu, odlučit će penali

Bivši Bavarac o sutrašnjem duelu Bayerna i Chelseaja

Elber: Nema favorita u finalu, odlučit će penali

Edmir Škorić

Brazilski napadač Giovane Elber, koji je šest godina nosio dres Bayerna, smatra da su šanse u sutrašnjem finalu Lige prvaka podjednake.

Bayern i Chelsea odmjerit će snage na Allianz-Areni sutra navečer u finalu Lige prvaka. Iako Bavarci imaju prednost domaćeg terena, Elber vjeruje da su šanse za obje momčadi podjednake.

 

"Mislim da nema favorita. Chelsea je zaslužio da igra finale. Eliminirao je iznimno snažnu Barcelonu, Bayern pak isto to učinio Real Madridu. Mislim da su šanse podjednake 50:50", kazao je Elber, koji je dres Bavaraca nosio od 1997. do 2003. godine i osvojio četiri naslova njemačkog prvaka.

 

"Slavit će momčad s manje pogrešaka, ali bit će to jako teška utakmica i mislim da će se pobjednik odlučiti tek nakon izvođenja penala. Tu su Nijemci mirniji od drugih i stoga bi Bayern mogao bi pobijediti".

 

Elber priznaje kako nije očekivao svoj bivši klub u finalu najelitnijeg klupskog natjecanja ove sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Na početku sezone nisam mogao ni zamisliti Bayern u finalu. No, kao što smo vidjeli, dečki su igrali odlično, bili su cijelo vrijeme zajedno, a to je uvijek važno, posebno sada u finalu. Nadam se da će pobijediti i da će to značiti početak nove ere u Bayernu".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije