Rijetko se ovo viđa na bh. terenima: Spektakularan gol Eldara Mehmedovića

Sloboda vodi

Rijetko se ovo viđa na bh. terenima: Spektakularan gol Eldara Mehmedovića

M. Šljivak

Eldar Mehmedović doveo je Slobodu u vodstvo od 1:0 protiv Tuzla Cityja u susretu 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Spektakularan gol postigao je Eldar Mehmedović u 66. minuti meča.

Slobodi je pobjeda protiv gradskog rivala Tuzla Cityja neophodna i u 66. minuti Tušanj je eksplodirao nakon fenomenalnog gola kojeg su vidjeli.

Nikola Komazec spušta loptu za Eldara Mehmadovića. Mladi ofanzivac Slobode potom spektakularno pogađa bliži ugao gola Fejzića i postiže jedan od najljepših pogodaka ove sezone u Premijer ligi BOsne i Hercegovine.

Bio je to šut iz prve. Skinuta je paučina iz ugla gola Cityja za veliko oduševljenje na Tušnju.

Fenomenalno je Eldar Mehmedović pogodio mrežu velikog rivala (Foto: Screenshot)

Treba istaći da je Eldar Mehmedović u igru ušao u 14. minuti umjesto povrijeđenog Saida Husejinovića.

Ovo je mladom ofanzivcu tuzlanskog kluba peti pogodak ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ovo mu je 24. nastup.

Oglasi

Treneri Danijel Pranjić i Milenko Bošnjaković danas su od prve minute na terenu izveli ove igrače.

SLOBODA: Bukvić, Jusić, Osmanković, Husejinović, Maksimović, Komazec, Kurtalić, Osmić J., Vranješ, Kapetanović, Osmić M.

TUZLA CITY: Fejzić, Šukilović, Hadžić, Kuzmanović, Ćorić, Karjašević, Pantelić, Karić, Čeliković, Mehidić, Ivaniadze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slobodi je u ovom meču pobjeda neophodna kako bi ostali u igri za opstanak i na dobrom su putu da uzmu tri boda.

Tuzlanski tim je pred današnji duel s gradskim rivalom na posljednjem mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine s 26 bodova, a do kraja sezone im predstoji izuzetno težak raspored jer igraju sa Zrinjskim, Širokim, Borcem i Željezničarom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi