Svjestan da ne može više ništa učiniti za klub: Said Husejinović zaplakao po izlasku iz igre
Nije iskusni Said Husejinović mogao suzdržati suze i zaplako je po izlasku s terena

Ofanzivac Slobode

Svjestan da ne može više ništa učiniti za klub: Said Husejinović zaplakao po izlasku iz igre

M. Šljivak

FK Sloboda na Tušnju igra veoma važan meč u borbi za opstanak, a protivnik je gradski rival FK Tuzla City. Crveno-crni su krenulo veoma ofanzivno u susret s iskusnim napadačima, no već nakon 14 minuta van terena je zbog povrede morao Said Husejinović. Teško je to palo ovom 35-godišnjaku koji je zaplakao prilikom izlaska.

Said Husejinović je u karijeri promijenio veliki broj klubova, ali jasno je da njegovo srce pripada najviše tuzlanskoj Slobodi.

Ovaj 35-godišnji ofanzivac karijeru je počeo na Tušnju u crveno-crnom dresu i sada im pokušava pomoći u teškoj borbi za opstanak koju klub iz Tuzle danas vodi.

Duel protiv gradskog rivala Tuzla Cityja, u kojem Slobodi treba pobjeda, Husejinović je započeo od prve minute, no već u 14. minuti je morao van terena.

Tokom jednog napada Slobode Husejinović je krivo stao. Očigledno je u tom trenutku došlo do pobjede zbog koje je iskusni ofanzivac morao van terena.

Nije to lako palo Husejinoviću. Zaplakao je ovaj fudbaler tokom izlaska iz igre svjestan da ne može pomoći svom klubu u veoma bitnoj utakmici.

Oglasi

Saigrači su tješili Husejinovića na klupi, no dosta je vremena trebalo da se on barem malo smiri.

Said Husejinović je ove sezone odigrao 22 utakmice u dresu tima s Tušnja i ima učinak od jednog pogotka i četiri asistencije.

Podsjetimo, u poprilično bogatoj karijeri koju je imao ovaj fudbaler je pored Slobode nastupao još za Werder, Kaiserslautern, Sarajevo, Dinamo Zagreb, Lokomotivu i Tuzla City.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Slobodu je došao upravo iz Cityja 2020. godine i odlučio je finiš karijere provesti u najdražem dresu.

Tuzlanski tim je pred današnji duel s gradskim rivalom na posljednjem mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine s 26 bodova, a do kraja sezone im predstoji izuzetno težak raspored jer igraju sa Zrinjskim, Širokim, Borcem i Željezničarom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Sto mu nisu unijeli stolicu pa nek sjedi na terenu, ionako kad igra samo stoji. SRETNO SLOBODI, POBJEDITE SELJACINE SISOJINE!
1 5
Vena96
Drzi se doktore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi