8

Komentari (8)

kenonitos
Ep hb daje novac da nebi ostalo vladi,i jos daju za svasta sve sto je po zakonu.jer kod njih je odbor radi za radnike i sponzorstvo napominjem da ostane sto manje vladi.dok je kod ep bih situacija obrnuta,ne daju nista ni radnicima(osim sto moraju)niti sponzorisu ,da bi sto vise para uzela vlada.
kenonitos
I to je pohvala za ep hb a bruka za ep bih
GigantMostarski
Ovo je sponzorstvo, sta se bunite? Zasto drzava ne pomaze bh klubovima bolje to se zapitajte, a za ovog idiota sto pise stovatelji blajburga, u tom klubu igraju i hrvati i bosnjaci i srbi. Cak vise bosnjaka koji s ponosom nose grb HSKZ!
Ekspert
Pa daje li ELEKTROPRIVREDA BiH novac nebošnjačkim klubovima ili ELEKTROPRIVREDA RS - a nesrpskim? Nažalost, takva nam je država. Zar bi i uzeli novac od ELEKTROPRIVREDE HERCEG - BOSNE????
Santi
Da je sve po pravilu i da svaki klub dobije pomoc, ovo bi bilo uredu. Ovako i na ovaj nacin, bruka i sramota. Uzas, da gore ne moze!
rodjak
mater im j..bem drzavna firma dijeli pare samo za podobne i iz jednog naroda,ociti primjer fashizama i segregacije na etnickoj pripadnosti ,ovo nema ni u Burkini Faso.Ali dobro sve se da promjeniti,moze jos malo ,nista nije orlova vijeka
EdwinPol
Bijedno namjesteno da se Velez ne bi prijavio... sta ocekivati od stovatelja Blajburga..
ljiljan
Bruka, jasan pokazatelj da su siroki i svinjski finansijski (i to ne nalo) podrzani od strane vlasti, a vjerovarno ih pomazu i na druge nacine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.